Ceas barbatesc Seiko SNDW87

imagine 0 Ceas barbatesc Seiko SNDW87 SNDW87
Ceasul original bărbătesc Seiko SNDW87 face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Diametrul carcasei este de 44 mm, iar grosimea de 10 mm. Ceasul Seiko SNDW87 are brățară de oțel inoxidabil şi cadranul analog, acoperit de un geam din cristal hardlex. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 m (10 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: cronograf, dată, oră, minut, secundă.

Read More

Ceas barbatesc Seiko SGEF59

imagine 0 Ceas barbatesc Seiko SGEF59 SGEF59
Ceasul original bărbătesc Seiko SGEF59 face parte din categoria ceasurilor Elegant. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Diametrul carcasei este de 40 mm, iar grosimea de 9 mm. Ceasul Seiko SGEF59 are brățară de oțel inoxidabil şi cadranul analog, acoperit de un geam din cristal hardlex. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 m (10 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră, minut, secundă, calendar.

Read More

Ceas barbatesc Seiko SUR107

imagine 0 Ceas barbatesc Seiko SUR107 SUR107
Ceasul original bărbătesc Seiko SUR107 face parte din categoria ceasurilor Casual. Mecanismul ceasului este unul quartz, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac opac. Diametrul carcasei este de 42 mm, iar grosimea de 8 mm. Ceasul Seiko SUR107 are brățară de oțel inoxidabil şi cadranul analog, acoperit de un geam din cristal hardlex. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 m (10 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: dată, oră, minut, secundă.

Read More

Ceas Barbatesc Seiko 5 Automatic SNXS75K

imagine 0 Ceas Barbatesc Seiko 5 Automatic SNXS75K bsw_snxs75k
Inf generale
Stil: Casual Clasic
Tip ceas: Ceasuri barbatesti
Mecanism: Automatic
Display: Analog
Rezistenta la apa: 30 m
Carcasa
Forma: Rotunda
Grosime: 12 mm
Material carcasa: Otel inoxidabil
Material geam: Cristal mineral
Curea / Bratara
Material curea: Otel inoxidabil
Latime curea/bratara: 20 mm
Circumferinta curea/bratara: 19.5 cm
Sistem inchidere: Catarama tip fluture
Alte functii
Data: Da
Iluminare: Aratatoare si markeri ora cu insertii luminescente

 


Read More

Page 1 of 7
1 2 3 7