Ceas Barbatesc Casio Edifice EF-500D-1A Curea Otel Inoxidabil

imagine 0 Ceas Barbatesc Casio Edifice EF-500D-1A Curea Otel Inoxidabil ef-500d-1a

Casio – capodopere străvechi încă contemporane.


Filosofia dupa care se ghideaza brandul Casio este ”Creativitate si contributie”. Compania isi exprima astfel angajamentul de a contribui la bunastarea societatii cu produse originale si utile. In felul acesta, Casio asista oamenii in viata de zi cu zi, ajutand totodata si avansul tehnologic.

Ceasurile Casio asigura informatii precise despre timp in orice moment. Brandul se mandreste cu functii variate pentru ceasurile lor, dorind astfel sa ofere oamenilor posibilitatea de a-si extinde orizonturile.

Istoria Casio

Brandul isi are inceputurile in anul 1946 in Mitaka, Tokyo acolo unde fondatorul Kashio Tadao pune bazele afacerii numite pe vremea aceea: Kashio Seisakujo.

In 1957 este complet prototipul pentru primul calculator electric care cantarea 140 de kg. Tot atunci ideile inovatoare ale lui Toshio reuseau sa uimeasca lumea. Extravaganta pipa-inel a fost creata, dupa razboi, pentru ca tigarile sa pot fi fumate total si comod.

Toate acestea fac parte din inceputurile brandului si este aproape imposibil de crezut ca in 2010 au reusit sa lanseze dictionare cu display color. In acelasi an Casio lanseaza proiectoarele de inalta luminozitate, fara mercur.


Cumpara Ceas Barbatesc Casio Edifice EF-500D-1A Curea Otel Inoxidabil ieftin

Caracteristici tehnice Ceas Barbatesc Casio Edifice EF-500D-1A Curea Otel Inoxidabil ef-500d-1a
Stil: Elegant
Mecanism: Quartz
Carcasa: Rotunda
Diametru carcasa (mm): 39 mm
Material carcasa: Otel inoxidabil
Culoare carcasa: Argintiu
Afisaj: Analog
Rezistenta la apa: 100 m
Material curea/bratara: Otel inoxidabil
Culoare curea/bratara: Argintiu
Functii: Ora
Minute
Secunde
Data
Zi saptamana
Altele: Material geam: Cristal Mineral

Nota: Fotografia produsului Ceas Barbatesc Casio Edifice EF-500D-1A Curea Otel Inoxidabil are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Ceas Barbatesc Casio Edifice EF-500D-1A Curea Otel Inoxidabil ef-500d-1aimagine 2 Ceas Barbatesc Casio Edifice EF-500D-1A Curea Otel Inoxidabil ef-500d-1a

One thought to “Ceas Barbatesc Casio Edifice EF-500D-1A Curea Otel Inoxidabil”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *