Idei de cadouri de Valentine’s day pentru ea

De fiecare data cand se apropie luna Februarie, urmata indeaproape de Martie, toti barbatii intra intr-o zona de disconfort, simtindu-se obligati sa cumpere cadouri. Pentru mame, pentru surori, pentru verisoare si mai ales pentru partenerele de viata, fiecare barbat trebuie sa gaseasca solutia perfecta.

Ne vom opri la partenera de viata si la Valentine’s day si vom descoperi cateva idei perfecte pe care le poti insusi, petru a-i oferi cel mai frumos cadou.

Ce sa ii cumperi, asadar, in 14 februarie?

  • Un ceas de dama. Femeile iubesc bijuteriile si de multe ori au probleme cu timpul. Poti sa tii cont de aceste aspecte si sa-i cumperi un ceas de dama elegant. Este un cadou care o va incanta, fara doar si poate, chiar daca mai are cateva ceasuri primite sau cumparate de-a lungul timpului. Atunci cand achizitionezi ceasul este bine sa te orientezi spre un brand cunoscut, cum ar fi Casio sau Jacquelin Fossil si sa te asiguri ca se potriveste stilului ei. Exista ceasuri dama casual, clasice, elegante, sport sau ceasuri smart. Daca alegi ultima varianta, lucrurile se complica, fiind foarte importente specificatiile ceasului. Ideea principala insa, este ca un ceas poate sa fie alternativa perfecta care sa nu iti ocupe foarte mult timp si sa iti ofere toate avantajele de care ai nevoie.

  • Un parfum de dama. Parfumul pare a fi un cadou comun, ce risca sa se transforme intr-un cliseu. Exista chiar si reguli care te indeamna sa nu cumperi parfumuri pe post de cadou. Evident, cand vine vorba despre iubita apare si exceptia. Se presupune ca ii cunosti toate preferintele si mofturile, asadar, vei sti cum sa ii cumperi parfumul perfect. Este suficient sa tragi cu ochiul la colectia pe care o are si sa descoperi care este cel mai gol parfum. Cadoul perfect este exact acelasi parfum intr-o sticluta noua si plina. Ai de ales si in acest caz intre zeci de veriante de parfumuri originale ieftine, care mai de care mai interesante. Bvulgary, Calvin Klein, Christian Dior sau Dolce and Gabbana sunt branduri cu care poti merge la sigur.

  • O sedinta de relaxare la spa sau la un centru de infrumusetare. Nu, daca ii cumperi o sedinta la un centru de infrumusetare nu va fi un mesaj discret prin care ii spui ca este urata. Din contra, se va simti foarte bine si iti va fi profund recunoscatoare. Chiar daca o consideri deosebit de frumoasa si crezi ca nu mai are nevoie de imbunatatiri, fii convins ca este extrem de incantata ori de cate ori paseste intr-un salon de frumusete sau intr-un spatiu creat special pentru relaxare. Asa sunt femeile, insa pentru asta le iubim si in ziua iubirii trebuie sa le facem toate poftele.